‘Esportbató’ una iniciativa amb més de 50 activitats per promocionar l’ hàbit de la pràctica esportiva a Collbató

La celebració de La Portals serà la primera de les propostes que al llarg de trenta dies conviden als ciutadans de Collbató a iniciar-se a aprofundir en l’activitat física.

Aquest proper cap de setmana té lloc la celebració de La Portals, la volta BTT a Montserrat que es completa amb La Portals a peu. Coincidint amb un dels esdeveniments esportius més significatius dels que tenen lloc a Collbató al llarg de l’any, també es posa en marxa el programa de difusió de l’activitat física Esportbató. El programa arribarà al seu final un mes més tard, i després de més de 50 activitats d’haver-se iniciat, la seva finalització coincidirà amb una altra de les activitats esportives destacades al calendari local com serà, el 10 de maig, la celebració de la Cursa de l’Alba.

Però més enllà dels esdeveniments esportius, l’Esportbató també inclourà d’altres propostes com la dinamització dels circuits de fitness a l’aire lliure amb els que compta el municipi, la iniciació al running o les xerrades i els tallers pràctics que es duran a terme. Un dels atractius de la programació és que la major part de les activitats són gratuïtes i no es precisa d’inscripció prèvia. Es pot consultar el programa sencer a documents adjunts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article