Sant Climent substitueix la il•luminació de la plaça de la Vila i la rambla Riera per estalviar un 50% de consum

En el marc de les polítiques de sostenibilitat i estalvi energètic que impulsa l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, aquesta setmana seran substituïdes en la seva totalitat les lluminàries de dos dels principals espais públics de la vila com són la plaça de la Vila i la rambla Riera.

Els treballs permetran d’aquesta manera passar dels sistemes de vapor de sodi a la tecnologia LED amb la rebaixa en el consum que això suposarà i que s’estima que serà de més del 50%. En total l’actuació suposarà una despesa de 50.000 € que seran subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona. La licitació per la substitució de les lluminàries ha recaigut sobre ACS, l’empresa encarregada a l’actualitat del manteniment de l’enllumenat públic a Sant Climent, i inclou com a millora del concurs la col•locació de les llums de Nadal.

El regidor de Via Pública, Miquel Torras, ha volgut destacar davant d’aquesta actuació que “l’eficiència energètica és una prioritat per al nostre ajuntament, en primer lloc, pel que suposa en l’estalvi de recursos però també pel que significa en matèria de sostenibilitat i de reducció de la contaminació lumínica”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article