Actes de CDC per Sant Jordi

Convergència celebra Sant Jordi amb una marató de lectura dedicada a Vinyoli, a la seu nacional del partit.
 
Enguany, coincidint amb la commemoració del centenari del naixement del poeta català Joan Vinyoli, que també coincideix amb el 30è aniversari de la seva mort, Convergència ha organitzat una marató de lectura amb obres d’aquest autor. La direcció del partit i diversos càrrecs electes de CDC participaran a la marató de lectura “Llegim Vinyoli a CDC”, organitzada per la sectorial de Cultura del partit. La lectura, que es farà a l’auditori de la seu nacional de Convergència (c/Còrsega 333), a Barcelona, serà entre les 10h i les 15h.
 
D’altra banda, a les 9h, el president Jordi Pujol; el vicepresident segon de la Mesa del Parlament i vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC,  Lluís M. Corominas; el secretari tercer de la Mesa del Parlament de Catalunya i secretari d’Organització de CDC, Josep Rull i el president del Grup Parlamentari de CiU, Jordi Turull, assistiran a la missa que tindrà lloc al Palau de la Generalitat.
 
També i com ja és tradició, durant tot el dia, diversos dirigents del partit visitaran la parada de CDC, instal·lada a la Rambla Catalunya de Barcelona, entre els carrers València i Mallorca. El president Jordi Pujol hi serà a partir de les 17.30h, signant exemplars dels seus llibres, entre ells Notícies del present, l’últim recull d’articles publicats entre els anys 1947 i 2013.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article