Sant Jordi al Baix Llobregat

El Baix es va inundar de llibres i roses en un lluminós dia que va acompanyar a sortir al carrer per gaudir de la jornada.

Si bé es cert que cada vegada la gran majoria de les poblacions organitzen un seguit d’activitats relacionades amb la festa del patró del Principat, abans i després d’aquesta, la diada de Sant Jordi continua essent la jornada més esperada.

A falta de poder conèixer el rànquing dels llibres més venuts al Baix, diferents llibreters opinaven el mateix, el sector es manté viu gràcies als llibres infantils i juvenils, només calia apropar-se a una de les carpes amb llibres per adonar-se d’aquesta realitat. Molts pares i mares fullejant llibres d’aquestes característiques o canalla atapeint els vorals on estaven exposats, corroboren el gran moment que travessa aquesta temàtica de llibres, “són els lectors del futur, és bo que adquireixin hàbits de lectura, són uns clients més exigents del que ens pensem” ens puntualitzaven els llibreters.

Presentacions de llibres, paradetes de tots els àmbits oferint roses i llibres, concerts infantils, concursos literaris, representacions teatrals i recitals de poesies,  intercanvi de medicaments o menjar a canvi d’obsequis relacionats amb la jornada, o senzillament entitats culturals i socials que aprofitaven l’ ocasió per donar-se a conèixer van copar l’activitat dels 30 municipis de la comarca.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article