Premis sesrovirencs del 2013

Reconeixen el treball del Pessebre Vivent i l’Associació Musical de Sant Esteve, juntament amb la trajectòria de Salvador Codinaen el recull i conservació d’imatges del municipi
 
El Casino es va omplir a vessar, una vegada més, en el marc de la diada de Sant Jordi, per acollir el lliurament dels premis Sesrovirencs de l’Any. Aquests guardons que enguany arribaven a la 14a edició, volen premiar l’esforç individual i col·lectiu de persones i entitats del poble que contribueixen a revitalitzar la vida social sesrovirenca, augmenten la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i consoliden el teixit associatiu.
 
Els Sesrovirencs de l’Any 2013 han reconegut en l’apartat de l’entitat a l’Associació Musical de Sant Esteve per seu caràcter innovador en el camp de la formació i la difusió musical al municipi que ha permès donar continuïtat a l’Aula Municipal de Música.
 
En la categoria de l’activitat, el guardó va ser per al Pessebre Vivent per la seva aportació a la cultura popular local, l’esforç i la participació de moltes persones en l’organització.
 
Finalment, el premi Sesrovirenc de l’Any a la Persona va recaure en Salvador Codina Fosalva, en reconeixement a la seva tasca en el recull i conservació d’imatges i documents que deixen un important testimoni de la vida local sesrovirenca del segle XX, així com la seva voluntat de difusió.
 
Tots els premiats van rebre una peça escultòrica realitzada per l’artista local Gonro. Com ja és habitual, l’acte va comptar amb la col·laboració d’alumnes i professors de l’Aula de Música que, en aquesta ocasió, van ser els membres de la Pitus&Drums, la banda musical de Sant Esteve. En el decurs de l’acte també es van commemorar els 25 anys d’història de la Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article