Candidatura per les municipals a ICV-EUiA Sant Feliu

La candidatura a l’alcaldia de la capital del Baix Llobregat de Jordi San José es ratificarà, en votació, per militants i simpatitzants de la coalició el proper 6 de maig.

Ahir va finalitzar el període de presentació de candidatures a encapçalar la llista d’ICV-EUiA de Sant Feliu a les properes eleccions municipals de 2015, període que es va iniciar el passat 25 de març, tal i com ja es va informar. Finalment, l'única candidatura presentada ha estat la de Jordi San José Buenaventura, actual alcalde de la ciutat i futur alcaldable de la coalició.
El pas següent en el procés d’elecció del candidat, serà la ratificació de la seva candidatura per part de la militància i  simpatitzats de la coalició, el proper 6 de maig.  
Aquest procediment té com a objectiu implicar al conjunt de membres de la coalició, a nivell local, en l’elecció de la persona que encapçalarà la llista. D’aquesta manera, un cop escollit el candidat es farà una presentació pública i es començarà a treballar en l’elaboració del programa electoral fent partícip a la ciutadania i als agents socials de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article