Més empreses del Baix al mercat internacional

Camacho Cosmetics explica a l’Ajuntament els seus projectes d’expansió internacional i la promoció que fa del municipi a través dels seus productes.
 
Els responsables de l’empresa Camacho Cosmetics, situada al polígon industrial Rosanes de Castellví, s’han reunit aquest inici de maig amb l’alcalde de Castellví, Lluís Tomàs, i la regidora de Serveis, Victoria Castellanos, per donar a conèixer a l’Ajuntament els plans d’expansió internacional de la companyia i la promoció que l’empresa fa del municipi a través dels seus productes. Tomàs i Castellanos han felicitat la companyia per la seva vocació internacional i pels èxits assolits, i han agraït la iniciativa de Camacho Cosmetics de donar a conèixer Castellví als seus clients.
Jordi Casas, director de Camacho Cosmetics, va ser l’encarregat d’explicar el procés d’expansió internacional que viu ara la companyia a la recerca de nous mercats, i va presentar les línies de producte que l’empresa situada a Castellví ha desenvolupat els darrers mesos per a clients de gran repercussió internacional. Casas, a més, va mostrar com als productes i catàlegs de Camacho Cosmetics s’hi inclou clarament el nom de Castellví de Rosanes, municipi que donen a conèixer als seus clients i potencials clients.
Per als responsables de l’empresa, la ubicació del polígon Rosanes en un entorn natural, diferenciat respecte dels polígons dels municipis veïns, és un valor afegit que els destinataris dels seus productes aprecien. Tomàs i Castellanos, per la seva part, a més d’interessar-se pels projectes de la companyia i felicitar Camacho Cosmetics pels seus èxits recents i la seva empenta i capacitat de renovació i creixement, van traslladar als responsables de l’empresa les darreres novetats relatives al polígon Rosanes, com la recent finalització de la connexió amb la depuradora. Alhora, l’alcalde va agrair a la companyia la seva col·laboració en les activitats del municipi, com la Festa Major.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article