Dones per la igualtat del Baix visiten Castellví

La Federació de dones per la igualtat del Baix Llobregat presenta els seus projectes a l’Ajuntament. L’entitat ha ofert el suport dels seus serveis per a les activitats que es puguin programar des del consistori.
Una representació de la Federació de dones per la igualtat del Baix Llobregat, encapçalada per la seva presidenta, Rosina López, ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes els projectes que actualment té en marxa aquesta entitat, així com els serveis de què disposa. Les representants de la federació de dones han estat rebudes per l’alcalde, Lluís Tomàs. La Federació de dones per la igualtat del Baix Llobregat, segons que han explicat les seves representants, està duent a terme una ronda de visites als diferents municipis de la comarca per tal d’explicar els projectes que tenen actualment en marxa. “A més, des de la federació de dones ens han ofert els seus serveis, com el d’assessorament jurídic, les xerrades i d’altres propostes relacionades amb la promoció de la igualtat a l’hora de realitzar les activitats que programem des de l’Ajuntament”, ha explicat l’alcalde Lluís Tomàs.
Les dues parts han pres el compromís de mantenir-se en contacte a mesura que es vagin programant propostes en l’àmbit de la Igualtat, i la federació ha refermat la seva voluntat de seguir apostant per la promoció de la igualtat entre dones i homes i de no renunciar als esforços en aquest sentit, malgrat la situació de crisi actual.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article