Núria Marín posa impediments a Assemblea L’Hospitalet

Quan una activitat no et molesta no la prohibeixes o almenys no se li posen traves, però davant de certs fets hem d’arribar per força a la conclusió que ERC de L’Hospitalet i ANC també de L’Hospitalet “molesten” a la seva Alcaldessa.

A un dels molts actes que fa ERC L’Hospitalet el consistori governat per Núria Marín els va prohibir posar cadires al carrer en una trobada amb els veïns i veïnes, un gest insignificant potser, però a política els tics autoritaris tenen lectures àmplies.
Sembla ser que el proper objectiu per l’Alcaldessa és la “molesta” ANC local, segurament perquè és una entitat hiperactiva i excessivament democràtica per Núria Marín. Ja se sap, Assemblea vol que es faci un referèndum democràtic i d’això els socialistes catalans no en volen sentir a parlar, ells entenen per democràtic pactar una consulta amb algú que la vol prohibir, i si no ens deixa fer-la oblidar-la o arraconar-la, coses de la política que es practica al carrer Nicaragua.
Hem parlat amb un dels representants d’Assemblea L’Hospitalet  i ens explicava el relat dels fets “Fins ara no havíem tingut cap problema, però amb l’inici del període electoral ens fiquen en un atzucac. L’Ajuntament ens remet a la Junta Electoral de l’Hospitalet per tal de demanar permisos per sortir al carrer, i la Junta Electoral de l’Hospitalet ens diu amb bon criteri que no ens pot donar i denegar res ja que no som cap partit polític.” Continuava “No entenem el perquè de la negativa d’aquest permís per exercir aquesta activitat durant aquests dies en llocs no reservats als partits polítics. Hem tramitat la nostra reclamació pertinent a l’Ajuntament de l’Hospitalet perquè ens doni una resposta, però temem que arribarà quan hagi acabat el període electoral” (Podeu llegir el document original a la foto que encapçala la notícia)

En efecte, aquí podem trobar la clau que es tracta d’ una estratègia política, apostem que la resposta del consistori serà positiva però arribarà quan acabin les eleccions europees.

Comentaris

Pere Olesa
2.

Serà por a perdre la cadira, aquests sociates posen els seus interessos per damunt del de les persones i la democràcia.

Comenta aquest article