La Generalitat explica el nou IES a Molins de Rei

Els arquitectes responsables de dissenyar el nou institut Lluís de Requesens que s’ha de construir al barri del Canal han presentat el projecte a l’equip directiu del centre.
L’objectiu de la reunió celebrada a l’Ajuntament i que comptava amb la presència de l’alcalde i el regidor d’Educació era exposar les característiques principals del projecte i aclarir dubtes a la comunitat educativa.    
En una sessió de caràcter tècnic celebrada a l’Ajuntament de Molins de Rei, els tècnics del bufet Batlle i Roig Arquitectes han desgranat les característiques principals de l’encàrrec que els ha fet la Generalitat de Catalunya: la construcció del nous institut Lluís de Requesens. Es tracta d’un nou equipament educatiu que s’edificarà en un solar de 8.000 m2 al barri del Canal i que acollirà 4 línies d’ESO.
Els redactors del projecte han explicat a la direcció del centre els criteris que han seguit per ubicar els diferents espais de l’equipament i les mesures que han previst per evitar la font de soroll que suposa l’autopista B-23. També han donat detalls sobre la distribució a cadascuna de les tres plantes així com els accessos que s’han previst.
Per la seva banda, els responsables del centre han agraït la informació i la magnitud del projecte i han demanat informació addicional relacionada amb els accessos, el gimnàs, la connectivitat i l’eficiència energètica. També s’han fet algunes consultes relacionades amb els materials que es preveuen emprar en alguns elements constructius.
Segons els responsables del departament d’Ensenyament assistents a la reunió el projecte estarà acabat al mes d’agost i es preveuen iniciar les obres les a començaments de l’any que ve. L’objectiu és que el curs 2016-2017 pugui arrencar a les noves instal·lacions.   

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article