Responsables de Joventut visiten Molins de Rei

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, ha realitzat una visita a Molins de Rei per interessar-se en primera persona sobre l’estat dels equipaments juvenils i les polítiques aplicades per l’Ajuntament en aquesta àrea.    

Antoni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i Oriol Martín, coordinador territorial de Joventut a Barcelona, han visitat aquesta setmana la vila de Molins de Rei. L’objectiu era conèixer en primera persona l’estat dels equipaments juvenils, els projectes de futur que té previst l’Ajuntament en aquest àmbit i les polítiques que s’estan aplicant des de la regidoria. A la trobada hi ha participat l’alcalde, Joan Ramon Casals, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz i el regidor d’Infància i Joventut, Esteve Altozano.
La visita ha començat amb una reunió de treball al despatx de l’alcalde, on han tractat assumptes relacionats amb els equipaments municipals de joventut de la vila. Tot seguit, s’han desplaçat al Casal de Joves de Molins de Rei, situat a l’avinguda de València, 21, on han visitat els diferents despatxos que tenen algunes entitats juvenils de la vila. I finalment s’han desplaçat a la Federació Obrera, on està situat l’Espai Jove. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article