PIMEC Baix Llobregat lliura el manifest #diguemprou al ministre De Guindos

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet ha lliurat el manifest #diguemprou al ministre d’Economia i Competitivitat, Luís de Guindos, en el decurs d’un acte organitzat pel Partit Popular a L’Hospitalet de Llobregat, en el marc de la campanya electoral.

Miquel Camps, president de PIMEC Joves Empresaris; Lluís Bahamonde, vicepresident de PIMEC i Jaume Montserrat, membre de la Junta Directiva de PIMEC, tots ells membre de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet, han fet entrega del document al ministre davant la presència de la presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, de l’eurodiputat i candidat del PPC, Santiago Fisas, i del subdelegat del Govern, Emilio Ablanedo.
Aquest document es fa ressò de la denúncia de les pimes i els autònoms en contra de les polítiques que dificulten la sortida de la crisi i frenen el progrés del país. Les reivindicacions i propostes que es recullen estan centrades en emprenedoria, finançament, política laboral, formació i ocupació, energia, internacionalització, infraestructures i gestió pública.
Els representants de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet han deixat palès  que totes aquestes reivindicacions i propostes les han fet arribar a la patronal empresaris i autònoms de tots els sectors productius i de diferents punts del territori català i espanyol. Per això, és imprescindibles que els partits polítics candidats al Parlament Europeu les tinguin en compte en els seus programes electorals i que el nou Parlament les implementi per aconseguir que el teixit empresarial pugui recuperar la seva competitivitat i viabilitat.
El ministre d’Economia ha valorat molt positivament el manifest i propostes fetes pels empresaris presents a l’acte i ha ressaltat, en el decurs del seu parlament, el valor del teixit de les pimes i els autònoms com a motor econòmic del país. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article