ERC demana responsabilitats a Núria Marín

Esquerra demana a l’equip de govern que es depurin responsabilitats polítiques pel desfalc del poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge.
 
El responsable econòmic del poliesportiu Sergio Manzano ha estat acusat per malversació de diners i de falsificació de documents. L’acusen de fer com a mínim un desfalc de 300.000 euros de factures no pagades. El poliesportiu de propietat municipal està gestionat per una entitat esportiva de la ciutat.
Per la formació republicana és difícil d’entendre que l’Ajuntament de L’Hospitalet no s’adonés abans d’aquest desfalc milionari, ja que les entitats de la ciutat estan sotmeses a processos de control de justificació de les  subvencions fins al punt que, moltes vegades, té més cost la justificació de la subvenció que la quantitat rebuda per l’entitat.
En aquest sentit Esquerra considera greu que l’Ajuntament no s’hagués adonat d’aquesta estafa milionària i que s’adonés del fet quan un proveïdor va alertar a l’Ajuntament que no havia cobrat. Per aquesta manca de control i de transparència, des d’Esquerra es demana a l’Alcaldessa Núria Marín que depuri responsabilitats polítiques i tècniques a l’equip de govern.
Finalment el candidat d’Esquerra Republicana, Antoni Garcia, ha manifestat que “demanem mecanismes de transparència i de control ciutadà perquè fets com aquest no tornin a passar”.

Comentaris

Juan Hospitalet de Llobregat
1.

Soy persona vinculada al deporte de la ciudad y veo con vergüenza cosas como estas. El regidor de Deportes, Cristian Alcazár tendría que dimitir por inepto . en el mundo del deporte mucho control del Partido Socialista en las entidades. Fuera política del deporte

Comenta aquest article