L'espluguí Jaume Marfany reelegit vice-president d'ANC

El nou Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que serà al capdavant de l’entitat el proper any, s’ha constituït a Tortosa en el primer plenari celebrat després de les eleccions del passat 10 de maig. Els 75 membres del nou Secretariat han escollit en el seu primer plenari els càrrecs orgànics de l’entitat.

Carme Forcadell repeteix com a cap visible de l’entitat independentista amb Marfany com a número dos. Toni Morral, ex Alcalde de Cerdanyola, ocuparà a partir d’ara la secretaria, i a la tresoreria també veiem una cara nova en la figura de Núria Guillaumes.
Hem parlat amb Jaume Marfany, el recentment reelegit vice-president i ens feia les primeres valoracions “Forcadell és la persona adequada per ser Presidenta, d’això no tinc cap dubte, la resta de les persones que formem el secretariat tenim per davant el repte d’ acabar la tasca començada” “Tots els membres lluitarem per el mateix, per la independència de Catalunya, som un grup cohesionat amb el mateix objectiu encara que des de certs sectors ens intentin separar”
Marfany avisava que des de l’estat espanyol no posaran les coses fàcils i vaticinava una dura campanya en contra del procés sobiranista i d’Assemblea “La tensió creixerà, no ha arribat l’hora de la veritat. Espanya farà servir totes les seves armes mediàtiques, jurídiques i institucionals per frenar el procés.” “Des d' el secretariat sabem que ens esperen uns mesos complicats i estem preparats per treballar amb l’ajut de la gent per arribar a la consulta del 9 de novembre. Però el missatge que volem enviar a la societat catalana va més enllà, també estem preparats per construir un nou estat, per pagar les pensions del nou estat, per garantir la cohesió social, per ser un país normal”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article