Millora del subministrament elèctric a Castellví

L’empresa Endesa ha millorat el subministrament elèctric al carrer de la Creu de l’Aregall. L’Ajuntament, per la seva part, té prevista la instal·lació d’un nou fanal al final d’aquest vial.
L’empresa Endesa ha realitzat una millora en el subministrament elèctric a Castellví de Rosanes, en concret del carrer de la Creu de l’Aregall, al barri de Can Sunyer, segons que ha informat la pròpia companyia, amb l’objectiu de resoldre les variacions de la tensió subministrada –dins de la reglamentació exigida- als domicilis de la zona. Les actuacions de millora en aquest carrer seguiran pròximament, ja que l’Ajuntament de Castellví té previst instal·lar un fanal addicional al tram final del carrer, per tal de millorar-ne la il·luminació. L’actuació d’Endesa es va dur a terme després de les converses mantingudes per l’Ajuntament amb l’associació de veïns de Can Sunyer i amb veïns del carrer de la Creu de l’Aregall per recollir els problemes en el subministrament elèctric de la zona, incidències que l’alcalde, es va comprometre a traslladar a la companyia elèctrica.
A finals del mes d’abril Endesa va activar l’actuació de millora que va consistir, segons la companyia, en el repartiment equilibrat de les escomeses dels clients al llarg de tota la línia subministradora, i també en petits treballs addicionals de manteniment i de reforç en cadascuna de les caixes que alimenten els clients de la zona. Amb aquesta actuació, afirmen des d’Endesa, han quedats solucionats els inconvenients derivats de les variacions de tensió i s’ha millorat la qualitat del subministrament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article