37 concurs de pintura ràpida a Abrera

El proper dia 8 de juny Abrera s’omplirà d’artistes per participar en una de les cites artístiques més esperades a la nostra comarca.

El concurs s’iniciarà a les 10 del matí, abans d’aquesta hora tots els concursants  hauran d’haver portat les seves teles a l’Ajuntament (Plaça constitució 1), per que la organització els hagi posat un segell que serveixi com a prova que la creació correspongui a aquell mateix dia.
La temàtica i la tècnica són lliures, sempre i quan el motiu sigui en exclusiva referent a la localitat d’Abrera. Les obres han d’anar en un suport mínim de 38X48 cm i consta de dues categories, la general a partir dels 18 anys i la local a partir dels 14 anys per que els més joves s’interessin en iniciar-se (en aquesta categoria ja es pot segellar la tela per participar).
El termini de presentació de les obres serà entre les 13:30 i les 14:00, a partir d’aquest moment ja no s’admetran més obres i el jurat es reunirà per deliberar per fer-ho públic el mateix dia. Quan s’hagin decidits els guanyadors aquestes obres quedaran en propietat de l’Ajuntament i la resta d’obres no premiades seran retornades als seus creadors entre els dies 30 de Maig i 18 de juliol a la casa de cultura. Totes les creacions estaran exposades fins al 30 de Maig a la casa de cultura.

Els premis són els següents:

Categoria general.
Primer premi:  700€
Segon premi:  580€
Tercer premi:  450€

Categoria local (a partir de 14 anys)
Premi únic de 360€

Premis especials.
Aquarel·la:  580€
Originalitat: 450€

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article