CCOO exigeix un pla industrial de futur per SEAT Martorell

CCOO manifesta la seva discomformitat per l’adjudicació del model A-SUV de SEAT a la planta de Skoda de la República Txeca.

Davant la confirmació que la fabricació del model A-SUV de la marca SEAT es farà a la planta de la República Txeca de Skoda, CCOO del Grup SEAT manifesta la seva disconformitat i decepció amb aquesta decisió.
CCOO de SEAT i CCOO d’Indústria de Catalunya reivindiquen que la planta de Martorell té els índexs de productivitat i de qualitat més alts del consorci Volkswagen, fruit de l’esforç realitzat pels treballadors i treballadores de les diferents plantes de SEAT. A més a més, recorden que el model A-SUV és un projecte que ha desenvolupat íntegrament el Centre Tècnic de SEAT, de Martorell, donant valor afegit a la marca com a únic fabricant d’automòbils a Espanya que disposa d’un centre d’enginyeria i desenvolupament propi.
CCOO incideix en la importància que SEAT, com a marca, ampliï la seva gamma de productes com l’A-SUV i els desenvolupi al centre Tècnic, com a millor garantia del manteniment de la marca. Així mateix, mostren la seva preocupació per la falta de volum actual a les plantes de producció de Martorell, per la qual cosa es fa imprescindible saturar la capacitat instal·lada a Martorell per aconseguir, en els propers anys, l’objectiu de rendibilitat sostinguda.
Per tot això, CCOO exigeix un pla industrial de futur que garanteixi l’assignació de nous models a la planta de SEAT de Martorell per assegurar el manteniment de l’ocupació i de l’estabilitat pressupostària.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article