L’Hospitalet acull un "networking" per joves empresaris

L’Ajuntament de L’Hospitalet i PIMEC Joves Empresaris organitzen la trobada per contribuir a impulsar l’economia.
 

L’Auditori de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, en el marc de les actuacions per contribuir a l’impuls econòmic de la ciutat, ha acollit avui una jornada de networking organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i PIMEC Joves Empresaris, adreçada als joves empresaris i empresàries de L’Hospitalet. L'objectiu és incrementar la xarxa de contactes professionals dels joves empresaris i generar noves accions comercials o desenvolupar projectes amb nous socis. 
L’obertura de la jornada ha comptat amb la participació del tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José María García Mompel; del president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramon Pons; el president de PIMEC Joves Empresaris, Miquel Camps, i el president de PIMEC Joves Empresaris al Baix Llobregat-L’Hospitalet, Guillermo Múñoz.
Durant el matí, les prop de 30 empreses que han participat, han pogut compartir experiències, coneixements, contactes i negocis mitjançant activitats i serveis específics. 
Els representants de l’Ajuntament i de PIMEC Joves Empresaris han informat també de les diferents iniciatives i serveis que ofereixen als emprenedors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article