Xerrada a Martorell per presentar la campanya "Declara't a Catalunya"

Assemblea nacional catalana de Martorell organitza una xerrada des d’el punt de vista econòmic per encarar el procés sobiranista.

Una de les raons esgrimides i constatades és que el procés sobiranista no ha agafat només volada per qüestions sentimentals, o competencials, hi ha una forta càrrega del sentiment de molts catalans que tenen la percepció d’estar subvencionant en excés a l’estat espanyol sense rebre rés a canvi.
En el mon de les noves tecnologies les xifres i els documents corren com la pólvora, la informació està a l’abast de tothom qui vulgui estar informat. Tots els estudis confirmen que Catalunya paga molt més del que l’estat retorna al principat a nivell d’infraestructures o de serveis, i Assemblea vol explicar un dels pilars bàsics en la futura Catalunya independent, la hisenda catalana.
Per això ha organitzat una xerrada sota el títol “La hisenda pròpia és una estructura d’estat imprescindible”, amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania que confiïn en un projecte ja existent com  la agencia tributària catalana i anar aixecant els pilars del futur estat.
L’acte anirà a càrrec de Marcel Padrós, secretari d’ Assemblea al Baix Llobregat i Xavi Vidal com a membre de la sectorial d’economia, aquest es celebrarà el Dimarts 17 de Juny a les 19:30 al renovat ateneu de Martorell (C/Gomis 10, al costat de la Renfe).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article