Millora el servei de bus a Molins de Rei

Les persones de Molins de Rei que vulguin anar a l’hospital comarcal Moisès Broggi de Sant Joan Despí ho tindran molt més fàcil. Les dues empreses que donen servei han acordat unificar parades i horaris, de manera que els usuaris podran agafar indistintament les línies 566 (operada per Autocorb) o 567 (operada per Soler i Sauret).

Simultàniament també entra en funcionament el nou servei de BUS EXPRES entre Corbera i Barcelona. L’objectiu és reforçar el servei directe que es dóna entre Corbera - La Palma – Barcelona, augmentant el número  d’expedicions en determinades hores del dia degut a que fins ara hi havia molts usuaris que no podien seure. Aquesta remodelació del servei de la companyia Autocorb influeix també en els serveis de Corbera – Molins de Rei - Barcelona, de tal manera que de dilluns a divendres es perderan algunes expedicions, se’n guanyaran pels  caps de setmana: els dissabtes 6 expedicions més per sentit i els diumenges s’incrementen en 3 expedicions per sentit.
Aquestes modificacions suposaran també una reducció significativa en la freqüència de pas del busos pel passeig  Pi i Margall. Només circularan per aquest punt els autobusos que facin el recorregut Corbera - Molins de Rei - Corbera, ja que els que van a l’hospital Moisès Broggi passen a circular per l’antiga nacional. D’aquesta manera el número d’autobusos que utilitzaran la parada de Pi i Margall amb l’avinguda de Barcelona seran molts menys i només  6 expedicions utilitzaran aquesta parada. Això permetrà disminuir el soroll i millorar la fluïdesa del trànsit en aquest punt.
Per altra banda, l’Ajuntament ha instal·lat una plataforma de formigó a la parada d’autobusos interurbans i de l’autobús urbà que hi ha a l’alçada del número 187 de l’avinguda Barcelona per millorar l’accessibilitat dels usuaris. La plataforma, que havia estat demanada pels propis usuaris, té pintat tot el seu perímetre amb franges de color groc i material reflectant de tal manera que també és visible a la nit. Es dóna la circumstància que durant el darrer trimestre aquesta parada ha experimentat un notable increment d’usuaris degut a què ara tots els autobusos interurbans fan parada en aquest punt.
L’Ajuntament de Molins de Rei va fer la petició a la Generalitat de Catalunya, que és la titular dels serveis interurbans, per tal que els autobusos que venien des de Barcelona per l’autopista accedissin a l’avinguda Barcelona pel carrer Llobregat enlloc del carrer Primer de Maig. Un cop atesa la petició s’ha aconseguit que la població del barri de Riera Bonet i de part de l’avinguda Barcelona tinguin una millor accessibilitat al transport públic incrementat la cobertura del transport interurbà en la zona urbana del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article