Diputació de Barcelona i PIMEC creen un programa per millorar la competitivitat

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, fins el proper 22 de juny està obert el període d’inscripcions per a la tercera edició del programa “Accelera el Creixement”, impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona per donar suport a 50 empreses més de la província de Barcelona amb alt potencial de creixement.

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. Durant les dues edicions anteriors, ja han participat un total de 100 empreses amb valoracions molt positives, i en aquesta tercera edició, s’ajudarà a créixer a 50 més posant a la seva disposició tota una sèrie d’eines i recursos perquè puguin abordar els seus reptes i projectes de creixement.
Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, ha destacat “la importància de la col·laboració público-privada ja que és una fórmula d’optimitzar i fer arribar tant recursos públics com privats a les empreses del nostre territori qui avui més que mai, necessiten del nostre suport per seguir endavant i garantir el futur del país”. En aquest sentit, ha fet una crida a totes aquelles empreses del Baix Llobregat i de L’Hospitalet amb alt potencial de creixement per tal que es presentin a aquesta 3a edició. 
Les empreses participants rebran durant vuit mesos assessorament i acompanyament en elements cabdals per a la competitivitat empresarial com són la innovació, el finançament, la internacionalització, l’estructura directiva o la comercialització i el màrqueting.
Les empreses que vulguin participar poden fer arribar les seves candidatures a les delegacions de PIMEC o els Ajuntaments participants. El perfil d’empreses que es pot beneficiar són pimes amb almenys tres treballadors, quatre anys de vida, amb el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i voluntat de créixer.
Un cop feta la selecció de les empreses participants, aquestes només han d’assumir un 10% del valor total del programa, que suposa un import de 500€.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article