Suport per a contenidors en zones de pendent a Castellví

La regidoria de Serveis Municipals a Castellví de Rosanes ha instal·lat en dos punts del barri de Can Sunyer sengles suports per a contenidors per evitar-ne el desplaçament accidental. La mesura s’ha adoptat atenent a la inclinació dels carrers i amb l’objectiu de deixar fixats de forma segura els contenidors en la seva ubicació idònia.
El primer dels dos suports instal·lats s’ha ubicat al carrer de l’Ordal, mentre que l’altre s’ha posat al carrer de l’Everest. Cada suport té una part mòbil. Aquesta peça es pot abaixar per retenir el contenidor en el seu lloc i que el veïnat en pugui fer ús, i apujar per poder treure el contenidor quan el servei de recollida l’ha de buidar.
La recollida gratuïta de voluminosos es pot sol·licitar al 900.101.861
En pocs dies, s’iniciaran les vacances escolars i laborals de moltes persones, i en aquesta època hi ha un increment en els residus voluminosos que es generen al municipi, atès que molts veïns i veïnes aprofiten per fer endreça de les seves llars.
És per aquest motiu que des de Serveis Municipals es recorda que a través del telèfon 900.101.861.es pot sol·licitar la recollida gratuïta d’aquests objectes. El servei s’ofereix dos cops al mes –el primer dilluns i el tercer dissabte- i el volum és limitat a un metre cúbic de residus per domicili en cada recollida. És imprescindible trucar abans al telèfon indicat per poder gaudir del servei. La trucada no té cap cost.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article