Documents històrics de Castellví de Rosanes

L’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, coincidint amb els 35 anys de les eleccions municipals del 1979, les primeres municipals després del franquisme, ha fet públic un recull documental on es pot trobar, entre d’altres, l’expedient sobre l’organització i funcionament del consistori castellvinenc sorgit d’aquells comicis.
L’arxiu comarcal custodia cinc fons d’ajuntament del Baix Llobregat que contenen expedients relacionats amb eleccions municipals. A més del de Castellví, entre aquests fons amb expedients de temàtica electoral s’hi compten Collbató, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Sant Feliu de Llobregat. A banda, també custodia documentació de la Junta Electoral de Zona de Sant Feliu de Llobregat sobre els comicis del 1979.
En la documentació consultable en línia sobre Castellví de Rosanes s’hi poden trobar les dues llistes que van concórrer a les municipals, el resultat de l’escrutini –el document dóna fe de l’elevada participació, ja que d’un cens de 254 persones, en van votar 210-, altra documentació expedida per la Junta electoral de Sant Feliu i diferents documents municipals relatius al funcionament i organització d’aquell primer consistori.
En aquest enllaç, podeu consultar l’expedient de l’Ajuntament de Castellví.
I en aquest enllaç, hi trobareu tota la documentació del primer recull publicat fins ara sobre les municipals del 1979 per part de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article