Mor un Home a Sant Esteve quan estava detingut

Cap a les 4 de la matinada els agents de la policia local de Sant Esteve Sesrovires han rebut una trucada d’una vigilant privada que es trobava amagada dins els serveis d’una empresa al polígon industrial de ca n’estella.

El motiu de la trucada va ser que escoltava crits i una discussió que anava pujant de to entre dues persones al recinte extern de la empresa on treballa, segons apunten les primeres investigacions la persona que anava a ser detinguda tractava de vendre uns dibuixos a una de les poques persones que es trobaven per la zona.
Quan els agent han arribat per identificar-lo l’individu ha fet cas omís del requeriment i ha intentat fugir accedint a una empresa on el vigilant de seguretat no li ha permès l'entrada, ha sigut en aquest moment quan l’individu ha tornat a fugir de la policia i en l’intent de la fugida ha caigut al terra colpejant el cap de forma violenta contra una vorera, aquest moment va ser aprofitat per reduir-lo i emmanillar-lo encara que continuava posant resistència. 
Instants després de ser reduït l’individu ha deixat de posar resistència de cop i volta, els agents han detectat que l’estat físic del detingut canviava radicalment fins al punt de treure-li les manilles per encetar el protocol assistencial, però els esforços dels policies no han pogut evitar la mort de l’individu.
En el moment que els serveis d’emergències que poc abans havien siguts trucats pels agents van aparèixer al lloc dels fets, ja no es va poder reanimar al detingut i es va donar per mort.
Ara s’ha encetat un procés d’investigació que serà complicat, ja que la persona anava sense documentació i no era veïna de la localitat, el cas ha estat traslladat als jutjats de Martorell per intentar esclarir tant les circumstàncies de la mort, com dels motius pels quals es van iniciar els fets.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article