Josep González reelegit president de PIMEC

Davant l’absència de candidatures, s’ha celebrat una Assemblea General Extraordinària que ha reunit 80 socis, per procedir a la ratificació del president, d’acord amb allò que preveuen els Estatuts socials i el Reglament de règim intern vigents de l’entitat. En aquest nou mandat, 72 empresaris i representants d’associacions empresarials acompanyen Josep González, un 11% dels quals són del Baix Llobregat. Josep González ha deixat palès que una de les seves motivacions “és influir per tornar a situar la pime com el veritable ascensor econòmic i social, i com a principal generador de llocs de treball”.
A més, ha afegit que “PIMEC està en un moment òptim amb molts projectes per desenvolupar i em sento amb força per estar-hi al capdavant”. En aquest sentit, ha explicat que en aquesta nova etapa es continuarà treballant per ajudar les pimes i els autònoms en tots els àmbits de l’empresa: finançament, morositat, assessorament, internacionalització, innovació, formació; es consolidarà la presència territorial, sectorial i de clústers de PIMEC, i es potenciaran noves aliances internacionals, nacionals i territorials.
De la mateixa manera, Josep González ha recordat que “vetllarem perquè s’apliquin i es compleixin les promeses fetes tant pel Govern de la Generalitat com pel Govern central arran de l’acte reivindicatiu “Diguem prou”, especialment quant al règim sancionador per a les empreses moroses”. Propers passos En la primera reunió de la Junta Directiva, el 25 de juny, Josep González presentarà la seva proposta de membres del Comitè Executiu, i de presidents de les seus i delegacions territorials, així com de les sectorials i la Fundació PIMEC. Els presidents corresponents tindran temps fins al 15 de juliol per presentar les seves propostes de membres que formaran els seus òrgans de gestió. Durant la primera reunió del nou Comitè Executiu, el 15 de juliol, també tindrà lloc el nomenament del secretari general.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article