L’ oposició de Molins força la revocació d' Emilio Ramos

El encara Regidor i portaveu del grup municipal del Partit Popular a Molins de Rei cridava a defensar l’unitat d’Espanya i lluitar contra el procés sobiranista amb “La Legión” des del  seu perfil de facebook.

Els grups d’esquerra de l’oposició han forçat la revocació de la delegació de l’alcalde Joan Ramon Casals i Mata del membre del Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que fins ahir era el regidor del Partit Popular Emilio Ramos i Gutiérrez. Hores abans d’aquesta revocació, la CUP, IxMdR i ExMdR van entrar per registre una moció conjunta per a ser debatuda en el proper ple del 26 de juny en què demanàven la reprovació del regidor del PP per les declaracions fetes reiteradament tant a la sala de plens com a les xarxes socials d’incitació a l’odi i de manca de respecte als drets humans més elementals.
En aquesta mateixa moció, els tres grups instàven l’alcalde a la revocació de la seva delegació d’alcaldia a l’AMB, signada el 13 de maig de 2013 i mantinguda durant 13 mesos malgrat les insistents peticions dutes a terme per aquests grups municipals a través de precs, preguntes, comunicats i accions. Els tres grups celebren aquesta decisió, motivada únicament per la seva pressió, la dels mitjans de comunicació i la de la ciutadania, però mantenen la moció de rebuig a les declaracions efectuades per Emilio Ramos i fan una crida als molinencs i molinenques a donar-hi suport el proper 26 de juny a les 19.30 a la sala de plens municipal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article