Més robatoris de coure a Rodalies

El coure va ser tallat de la línia ferroviària i el robatori podia afectar la comunicació entre trens i suposar un greu risc per a la seguretat dels combois

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat han detingut tres homes, de 44, 49 i 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Viladecans i l’Hospitalet de Llobregat com a presumptes autors d’un robatori de coure.
Els fets van passar la matinada quan uns vigilants de seguretat d’ADIF van alertar a una patrulla del Mossos que estava realitzant tasques de seguretat per la zona propera a les vies del tren a l’Hospitalet del Llobregat, que havia saltat un avís de tall de subministrament elèctric i que podia estar ocasionat per un tall de cablejat de coure de les vies del tren. Els Mossos van accedir a un dels carrers sense sortida que donen a les vies del tren i van observar dues persones enmig de la calçada. Aquestes en veure la presència policial van començar a córrer. Finalment un d’aquests dos homes va ser interceptat pels agents uns metres més endavant, i altres patrulles es van desplaçar al lloc per continuar amb la recerca de més persones. El segon home el van localitzar amagat sota els baixos d’una furgoneta. I en un dels carrers propers van aturar a un tercer home.
Els agents, a més van localitzar al costat de les vies una gran quantitat de metres de cablejat de coure tallat i preparat per carregar en algun vehicle, així com una motxilla amb diverses eines per realitzar la sostracció de coure. Segons els vigilants d’ADIF es tractaria d’uns 180 metres de coure que pertanyien a la xarxa de subministrament elèctric i de comunicació de RENFE. I que existia la possibilitat de que el tall de cablejat afectés a la comunicació entre trens, causant un greu risc per a la seguretat ferroviària. Davant d’aquests indicis, els agents van detenir les tres persones, que després de declarar en seu policial, passaran a disposició judicial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article