Reunió entre PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet i l’alcaldessa de Gavà per millorar la competitivitat

El president i alguns membres de la Comissió Territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet i empresaris i empresàries de Gavà s’han reunit amb l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez. L’objectiu de la trobada ha estat establir una primera presa de contacte amb la nova alcaldessa, així com intercanviar impressions sobre com millorar la competitivitat de les pimes de la ciutat i del Baix Llobregat.

Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, ha explicat a l’alcaldessa les principals demandes i propostes dels empresaris i dels autònoms del municipi, entre les quals destaquen més seguretat als polígons industrials i evitar la seva degradació, incentivant els lloguers de les naus buides i fer arribar ransport públic a les zones industrials. Donada la proximitat de Gavà amb l’aeroport, agilitzar la resposta d’Aviació Civil per obtenir els permisos d’edificació d’obra nova per a la instal•lació d’empreses. Continuar el desenvolupament  d'ajudes a la contractació. Suport per incentivar el consum. Suport de l’Ajuntament perquè l’Àrea Metropolitana de Barcelona modifiqui el Pla Director amb la màxima celeritat posible i accions per atreure inversions al municipi. Reconèixer Gavà com a marca a través d’algun esdeveniment atractiu.
Ramón Pons també ha valorat positivament la finestreta única i l’acompliment de la Llei de Morositat per part de l’Ajuntament. De la mateixa manera, ha reconegut la bona feina del consistori ja que la platja de Gavà és l’única amb bandera blava de la comarca. De la seva banda, l’alcaldessa ha explicat amb detall les ajudes que dóna l’Ajuntament perquè els empresaris contractin i s’instal•lin a Gavà. També ha assenyalat que s’està consolidant el sector de la Marinada per poder millorar i obrir portes al sector hoteler. Per part de la patronal han acompanyat al president, Guillermo Muñoz, president de PIMEC Joves Empresaris al Baix Llobregat-L’Hospitalet; Joan Carles Moreno, Sergi Fusté i Enric Querol, membres de la Comissió Territorial i empresaris de Gavà; i Pilar Agud, delegada territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article