Èxit del recapte d’aliments a Vallirana

Amb el gran recapte d’aquest passat cap de setmana es va tancar la Campanya de recollida d’aliments Estiu 2014 amb 2 tones d’aliments com a resultat final.

La gran part dels aliments recollits eren principalment galetes, oli, cacau i llet, que són els productes que es demanaven d’una manera específica per a aquesta campanya. es van concentrar entre divendres i dissabte, quan es va fer aquest gran recapte a diversos establiments locals. Tots aquests aliments es destinaran al Banc d’Aliments local que ja començarà a repartir els productes aquest mes de juliol. Divendres a la tarda i durant tot el dissabte, diversos voluntaris van recollir aliments ubicats a establiments locals com van ser als diferents supermercats i diversos establiments de la Unió de Botiguers. La Creu Roja va anar recollint aquests productes pels diferents punts, des de l’Ajuntament i la Taula de Cooperació Social i Treball amb Famílies en Risc, se’n va fer l’organització i la coordinació.
Entre els voluntaris hi havia membres d’entitats com Xarxa Solidària i Vallirana en Acció, així com ciutadans que s’hi van afegir a títol individual. Aquestes dues tones d’aliments es destinaran a dotar el Banc d’Aliments de més recursos durant l’estiu ja que es registra un increment de la demanda, sobretot pel que fa a l’alimentació infantil, donat que amb la cloenda del curs escolar, molts nens i nenes deixen de gaudir dels àpats que reben en els centres escolars fruit de les beques que se’ls atorguen. Des de l’Ajuntament i la Taula de Cooperació Social i Treball amb Famílies en Risc, han agrait la participació de la ciutadania, dels establiments, entitats col•laboradors i dels voluntaris. En aquest sentit ja es treballa en una nova campanya de solidaritat, en aquest cas per recollir material escolar per a les famílies més desafavorides del municipi de cara a l’inici del proper curs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article