PIMEC Baix Llobregat L'Hospitalet continua la ronda de contactes

Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, i altres membres de la patronal s’han reunit a la delegació del Baix Llobregat amb la nova alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, per intercanviar impressions i establir aliances amb el municipi. Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, ha destacat la bona relació i “la participació que ha existit històricament entre PIMEC i l’Ajuntament de Sant Boi, amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels sectors socioeconòmics del municipi”.
Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, ha refermat les paraules del president de la patronal al Baix Llobregat-L’Hospitalet i ha explicat les accions que diversos consistoris de la zona estan duent a terme de manera conjunta en la zona del Delta. A més, s’ha compromès a “acostar l’ajuntament a les empreses, els comerços i els ciutadans perquè el sentin pròxim i d’utilitat” Per altra banda, Miquel Camps, president de PIMEC Joves Empresaris, ha explicat la dura situació en què es troben els emprenedors i, especialment, els joves, i ha demanat que l’ajuntament eviti que una empresa que sigui viable s’enfonsi per motius que no siguin estrictament empresarials.
De la mateixa manera, Guillermo Muñoz, president de Joves Empresaris de la comarca, ha valorat la possibilitat de participar en les taules del Pla Local i d’inclusió social de Sant Boi. En aquest sentit, José Ángel Carcelen, primer tinent alcalde de Sant Boi, i Pilar Agud, delegada territorial de la patronal, han acordat treballar conjuntament en les accions participatives dins el Fòrum de Sant Boi. En acabar, els representats de la patronal i Jaume Masclans, gerent de l’empresa Stotz Fredenhagen, empresari de Sant Boi i molt vinculat a PIMEC, han volgut felicitar l’ajuntament per l’esforç que fa per complir rigorosament la Llei de morositat, pagant a 30 dies a tots els seus proveïdors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article