Un veí de Martorell detingut a Barcelona per set robatoris violents

El detingut, a qui li constaven 21 antecedents per altres cossos policials i per delictes de naturalesa similar, utilitzava una arma blanca per intimidar les víctimes.

Agents de la policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella han detingut un home de 61 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Martorell (Baix Llobregat ), com a presumpte autor de set robatoris amb violència i intimidació en establiments de la capital catalana. La detenció va tenir lloc en el marc d’un dispositiu dissenyat per evitar que l’home continués actuant. La investigació va arrencar després que es detectessin una sèrie de robatoris amb violència o intimidació a establiments dels districtes de Ciutat Vella i l’Eixample entre els dies 20 i 28 de juny. El “modus operandi” emprat per l’autor a l’hora de cometre el atracaments era sempre el mateix: es dirigia a les víctimes interessant-se per alguna cosa i després fent ús d’una arma blanca per tal d’intimidar-les, el detingut ordenava que li donessin els diners . La proximitat en el temps en que es van cometre els robatoris, en el termini tant sol de vuit dies, la metodologia emprada per l’autor, la forma de dirigir-se a les seves víctimes, la seva vestimenta utilitzada i que el seu objectiu eren diners en efectiu va fer pensar als agents que l’autor dels fets era la mateixa persona. Arran de la investigació, el visionat de les imatges enregistrades i de l’acurada descripció, els mossos, en el marc d’un dispositiu dissenyat per a la localització del presumpte autor dels robatoris, van identificar-lo i detenir-lo i després de passar a disposició judicial l’home va quedar en llibertat.

Comentaris

Indignat Martorell
1.

Es a dir, aquest home es dedicar a assaltar amb violència, i queda en llibertat, i a les noticies veiem a diari gent que s'enfronta a anys de pressó per manifestar-se? En quin món vivim i en que estan convertint la justícia?

Comenta aquest article