C’s de Vallirana vol imposar la bandera espanyola

Han encetat la croada anti-independentista a Vallirana, complint l’amenaça que la secció local d’aquest partit ja va llençar al consistori i en concret a la seva Alcaldessa Eva Martínez (PSC) el passat més d’Abril.

Vallirana és un poble gran, ancorat en un entorn paisatgístic al mig del Baix Llobregat i l’ Alt Penedés, amb un atur del 14.5% sobre una població total que voreja els 15.000 habitants. Segur que és més coneguda per la seva lluita incansable a l’esperada solució envers un dels problemes que trenquen aquesta població disgregada en urbanitzacions verticals, la famosa variant de la N-340 que mai acaba d’arribar i que cada any s’emporta la vida d’algun veí.
Un municipi que a les últimes eleccions europees va parlar clar, 2272 vots van anar a partits que van signar el pacte pel dret a decidir, i 1601 vots (dels quals 483 pertanyen a C’s) cap a partits que neguen el dret a decidir dels catalans el proper 9 de Novembre. A tot això hem d’afegir que C’s no té representació al consistori local i que aquests resultats obtinguts a les eleccions europees no acabarien de garantir representativitat a les properes eleccions municipals del 2015.
Doncs el que més amoïna a la secció local de C’s Vallirana, és la bandera espanyola. Han denunciat l’Ajuntament de Vallirana a la subdelegació del govern espanyol, per ‘incomplir’ la llei de banderes que obliga a que la bandera del regne d’Espanya onegi a la balconada de l’Ajuntament. Però no només això, a banda d’encetar un debat de confrontació inexistent al carrer, han insinuat que l’Alcaldessa rep pressions dels altres partits de govern, ICV i ERC.
Sembla que la estratègia d’aquest partit és imposar els seus ideals als tribunals ja que no ho aconsegueixen a les urnes, crispant l’ambient amb debats estèrils que no condueixen enlloc, generant despeses judicials a la societat catalana i a un consistori que amb prou feines acaba d’aixecar el cap amb un pacte de govern que encara paga les conseqüències de l’anterior equip de govern.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article