La Cambra de Comerç reconeix a cinc empreses de l’Hospitalet per la seva trajectòria

Economia.

Miquel Valls, al mig de la foto, amb representants de les empreses guardonades.
Miquel Valls, al mig de la foto, amb representants de les empreses guardonades.

En el marc del tradicional Dia de la Cambra, que enguany celebrava la seva vint-i-dosena edició, es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Per a la delegació de l’Hospitalet fins a cinc empreses van pujar a l’escenari a recollir el guardó. Auto Distribución, Construcciones José Castro, Ferreteria Ibañez, Juliatours i Werfen, totes elles pels seus 50 anys.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va inaugurar el Dia de la Cambra i va donar la benvinguda a les empreses guardonades en un acte presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que en va fer la cloenda.

Lluis Sans, director general de l’empresa Santa Eulalia, que aquest any fa 175 anys, va fer una breu intervenció en nom de totes les empreses guardonades. Sans va destacar que celebrar una efemèride com aquesta, per a les empreses és tot un repte. A

ixí mateix, va agrair el paper que duu a terme la Cambra de Barcelona al costat de les empreses i empresariat. Durant la presentació el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, va elogiar el paper de les empreses valentes i líders valents que van recollir el guardó.

“El teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, característiques clau en les empreses que avui guardonem”, va afirmar el president.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article