El molinenc José Zaragoza, diputat pel PSC assegura que l’ independentisme “és una tribu”

Editorial.

Captura de pantalla de la piulada del diputat socialista.
Captura de pantalla de la piulada del diputat socialista.

Zaragoza es va fer un espai ràpid a Twitter, allà per l’ abril del 2016 va trobar un forat en la seva “atapeïda” agenda per començar a piular, (sempre en castellà per cert), recordar que al 2013 es va veure obligat a dimitir de la Comissió Executiva Federal del PSOE a causa de la seva relació amb el cas Método 3, i que parlem d’ una persona que mai ha treballat a l’ empresa privada, car amb 22 anys ja era regidor al consistori molinenc per desprès continuar trepant a quotes mes altes.

Està clar que les xarxes estan per opinar i sempre totes les opcions son benvingudes, però al diputat baixllobregatí sembla que se li ha pujat l’ ego al veure que te quasi 22.000 seguidors i ara es veu amb cor de carregar a tort i a dret cap a l’ independentisme, una de les piulades que ens ha fet reaccionar ha sigut una (la que il•lustra la notícia), on diu literalment; “Las diversas tribus independentistas no suman lo suficiente para ganar pero suman demasiado para perder por goleada. Al independentismo no hay que liquidarlo, hay que ganarle.”.

Hem fet un petit estudi i de cada 10 piulades 9 son atacant als sobiranistes, i l’ altre (de tant en tant...) cap a PP o Ciudadanos, cap solució, sempre retrets, i fins i tot s’ ha permet el luxe de titllar de xenòfob, (en la línia de l’ espanyolisme de PP C’s) al MHP Quim Torra.

En fi, des d’ aquesta humil publicació creiem que, el tornar al seny que diu moltes vegades Iceta es fa difícil amb polítics com aquests que sota les segles del socialisme semblen apropar-se a les tesis de PP i C’s per treure’ls-hi vots.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article