El Prat ha acollit la 3a edició de la jornada de logística, enguany enfocada a la “Millora dels Processos logístics dins l’empresa”

Economia.

La jornada ha estat molt enfocada a com afrontar les situacions de canvi i transformació cap a la industria 4.0 en matèria logística.
La jornada ha estat molt enfocada a com afrontar les situacions de canvi i transformació cap a la industria 4.0 en matèria logística.

Les diferents ponències de la Jornada han coincidit en la creixent importància de la gestió del talent com a conductor del camí de la Indústria 4.0.

El director d’Operacions i Logística de Nissan España, Francisco Durán, ha mostrat l’adaptació dels processos logístics de Nissan, i ha destacat el paper que juga l’educació en l’adaptació als canvis.

A la taula rodona posterior, on s’han sumat Ignasi Sayol, president del Clúster Logístic de Catalunya, Eva Lluch (Lluch Essence), Javier Malaver (CIL Group) i el mateix Francisco Durán, els ponents han valorat el pas que implica també l’adaptació a la sostenibilitat dels processos d’innovació.

L’acte ha finalitzat amb la presentació del projecte “Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat”, impulsat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments del Prat de Llobregat, Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi de Llobregat.

La Jornada de Logística ha estat organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat, El Prat Empresarial, PIMEC Baix Llobregat - L'Hospitalet i el Clúster de Logística de Catalunya.

La benvinguda ha anat a càrrec de Marta Mayordomo, tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat del Llobregat, Jordi Morera, president del Prat Empresarial i Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article