Martorell acollirà una trobada comarcal per impulsar la iniciativa “Reempresa”

Economia.

Martorell acollirà una trobada comarcal per impulsar la iniciativa “Reempresa”
Martorell acollirà una trobada comarcal per impulsar la iniciativa “Reempresa”

La jornada s’adreça als tècnics dels ajuntaments dels diferents municipis i prescriptors externs (gestories, assessories, gabinets d’advocats, economistes, associacions i agrupacions empresarials i de comerciants...etc) amb l’objectiu de difondre el servei i garantir així la continuïtat de les empreses del territori.

Durant l'acte es realitzarà una presentació de la Reempresa pels prescriptors assistents on es realitzarà un torn de preguntes per resoldre els possibles dubtes o qüestions i posteriorment la jornada clourà amb un networking relacional entre els assistents.

Les persones interessades a assistir a la jornada han de realitzar la seva inscripció en el següent enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNoQR0fxISViwtUitbUZph96-_mQuf-F0RHu9GNIYNV4WiVQ/viewform o al telèfon 93 775 31 01.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Aquesta iniciativa ofereix un servei de Marketplace, físic i digital (www.reempresa.org) de trobada entre empresaris cedents i reemprenedors, així com un servei de consultoria i mediació integral en tot el procés de transmissió, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments de la província amb l’objectiu de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col•laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article