Les primeres eleccions sindicals a la planta d’ Amazon del Prat les guanya CCOO

Economia.

Primera representació legal de treballadores i treballadors a la empresa logística del Prat.
Primera representació legal de treballadores i treballadors a la empresa logística del Prat.

Segons informa el sindicat, amb 11 delegades i delegats CCOO ha estat el més votat a les eleccions celebrades ahir dimarts a AMAZON del Prat de Llobregat.

L’empresa, inscrita en el Sector de Transports de Mercaderies per Carretera i Logística, té una plantilla de més 1.500 treballadores i treballadors, i va començar a funcionar ara fa un any, i ha celebrat per primera vegada eleccions sindicals.

D'un comitè de 23 representants (19 a la mesa d’especialistes i 4 a la mesa de tècnics) CCOO ha tret 11 delegades i delegats, UGT 6, CSIF 2 i una llista d’independents 4.

Dels 980 vots útils emesos, 564 van anar a CCOO, que representa el 57%. La participació ha estat del 79% en el conjunt de les 6 meses electorals.

Amb aquests resultats CCOO es consolida com a primera força sindical en el conjunt del centres de treball de AMAZON a l'estat, sumant 19 delegades i delegats dels 51 que formen el conjunt de la representació sindical.

La candidatura de CCOO, formada per 26 candidates i candidats, està caracteritzada per la seva joventut i per tenir presència en tots els departaments de l’empresa.

La negociació del calendari laboral a principis d’any, la jornada laboral de dilluns a divendres, respectar la categoria amb escala professional, negociar un incentiu pel treball en cap de setmana, seguretat i salut en el treball, la regulació de les ETTs ( per una ocupació estable i de qualitat), i més igualtat d’oportunitats per tothom, són les propostes que CCOO defensarà en el comitè d’empresa que es constituirà properament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article