Sant Esteve Sesrovires acollirà un Centre Tècnic d’Automoció per al desenvolupament de noves tecnologies i R+D

Economia.

Sant Esteve Sesrovires acollirà un Centre Tècnic d’Automoció per al desenvolupament de noves tecnologies i R+D
Sant Esteve Sesrovires acollirà un Centre Tècnic d’Automoció per al desenvolupament de noves tecnologies i R+D

Aquest nou espai creat per Altran posa a disposició dels seus clients el desenvolupament de noves tecnologies i R+D, recolzant-se en pilars com la conducció autònoma i la connectivitat; powertrain i electro mobilitat, i desenvolupament complet de vehicles.

El centre, que té una superfície de 2.000 m2 amb zones d’oficines i entorns per a desenvolupaments de noves tecnologies, proves i instrumentació, compta actualment amb una plantilla de 85 enginyers i té expectatives d’arribar als 100 a finals d’any, amb l’objectiu de donar servei als principals clients del sector, entre els que s’ha de destacar a SEAT, oferint les tecnologies més punteres en automoció a nivell internacional.

A l’acte d’inauguració han assistit José Ramón Magarzo, Chief Executive Officer a Altran Espanya, Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Maik Rossdeutscher, Purchasing Director a SEAT, i Enric Carbonell Jorba, Alcalde de Sant Esteve Sesrovires.

José Ramón Magarzo, Chief Executive Officer a Altran Espanya, ha comentat en el seu discurs que, “el nostre compromís amb la innovació fa de la inauguració d’aquest centre una fita de màxima importància i, no només pel que pot suposar a nivell de negoci sinó perquè entenem que està alineat amb el que és la nostra major oferta de servei als nostres clients”.

El Secretari General de Treball, Assumptes Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta, ha expressat l’aposta del Govern per la creació de llocs de treball de qualitat, “us podem i volem ajudar per a continuar creant llocs de treball estables i de valor afegit, però també ens podeu ajudar fent l’aposta per Catalunya i pels reptes de futur de la societat catalana com, per exemple, la mobilitat, l’envelliment, i a fer més eficients les polítiques vinculades a l’estat del benestar”.

Per part d’Enric Carbonell, Alcalde de Sant Esteve Sesrovires, ha manifestat que, “avui sortim d’aquí sabent que a Sant Esteve Sesrovires tenim un centre punter des d’on es transforma el futur”.

I continuava, "la millor ajuda pel desenvolupament que podem oferir a les empreses com Altran, compromeses amb el nostre territori, és dotar-les de les màximes possibilitats de millora entre elles, d’infraestructures viàries com el Vial oest i el desdoblament de la B-224”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article