PIMEC Baix Llobregat i l’Hospitalet reclama a la delegada del Gobierno celeritat en finalitzar les infraestructures que necessita el territori

Economia.

Arxiu: (Enllaç aturat entre l’ A2 i l’ AP7 aturat des de mil•lennis) PIMEC marca al Gobierno español demanant que es compleixin les promeses en millores a les infraestructures.
Arxiu: (Enllaç aturat entre l’ A2 i l’ AP7 aturat des de mil•lennis) PIMEC marca al Gobierno español demanant que es compleixin les promeses en millores a les infraestructures.

La patronal s’ha reunit amb la subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia, per reclamar les principals infraestructures actualment aturades a la comarca del Baix Llobregat.

A la trobada han participat, per part de la patronal, el president de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Joan Soler; el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Guillermo Muñoz i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete.

Els representants de la patronal han remarcat que el Baix Llobregat i l’Hospitalet són un dels motors econòmics de Catalunya i es troben en un enclavament logístic privilegiat, que inclou infraestructures com l’Aeroport del Prat i la zona portuària. Per aquest motiu, PIMEC ha demanat urgentment la finalització de les obres que han començat des de fa temps i que han estat aturades sense cap justificació ni explicació.

Durant la reunió, s’ha parlat d’algunes de les mesures que caldria prendre en matèria d’infraestructures per tal de millorar substancialment la mobilitat de la demarcació, com la finalització de les actuacions a la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, la variant de Vallirana, la connexió a Castellbisbal entre l’A-2 i l’AP-7, la connexió de la Ronda Litoral amb la C-32 a Sant Boi o la llançadora de Rodalies fins a la T1 de l’aeroport del Prat, així com els projectes, entre altres, del soterrament de Rodalies a Sant Feliu de Llobregat i l’Hospitalet i el projecte de carril bus-VAO a la B23.

El president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, Joan Soler, ha valorat positivament la trobada i ha manifestat que “és necessari que l’Administració contribueixi a la millora d’un dels territoris econòmics més estratègics no només a escala local sinó també nacional”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article