L’ Aeroport del Prat continua creixent gràcies a les gestions de la Generalitat i tindrà connexió directa amb Àsia

Economia.

La nova ruta entre Barcelona i Abu Dabhi serà inicialment cinc vegades per setmana i operarà diàriament a partir del 31 de març del 2019.
La nova ruta entre Barcelona i Abu Dabhi serà inicialment cinc vegades per setmana i operarà diàriament a partir del 31 de març del 2019.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que “la prioritat del Govern és connectar Barcelona amb Àsia amb vols directes”.

Durant la inauguració d’una nova ruta directa entre Barcelona i Abu Dabhi de la companyia Etihad Airways, el conseller ha celebrat l’aposta de la companyia per una connexió directa amb Barcelona.

Calvet s’ha mostrat satisfet perquè “aquest nou vol ens porta a un superhub de l’Orient Mitjà que ens connecta molt bé amb Àsia”, una destinació que ha qualificat de “prioritària, perquè obre oportunitats per a la nostra economia i el turisme”. “Àsia és la fàbrica del món, una economia creixent que ens interessa molt”, ha afegit.

En aquest sentit, ha apostat per “explotar la centralitat de Catalunya perquè també obre oportunitats, als països asiàtics, de connexió amb Europa i Amèrica”.

Ha recordat que l’aeroport del Prat es el que es troba amb més bones connexions amb Europa, i també ha assegurat que amb Amèrica “estem molt ben connectats”. “La nostra prioritat és Àsia”, ha insistit.

El conseller ha apuntat que “des de la Generalitat i des del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) treballem per aconseguir com més vols directes millor i crear una oferta de vols directes amb els 4 milions i mig de vols intercontinentals indirectes”.

“Cobrir l’oferta amb vols directes serà el que ens farà créixer com a ciutat, àrea metropolitana i país”, ha defensat. Tanmateix, ha apuntat que “establir vols directes sempre té processos llargs i complicats, però som tenaços i sempre treballarem per aconseguir-ho tot i que és difícil fer-ho”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article