Sant Joan Despí celebra el XI Fòrum Empresarial recalcant la importància de les marques

Economia.

El Fòrum Empresarial s'ha celebrat per primer cop a Can Negre, amb motiu de la celebració de l'Any Jujol140.
El Fòrum Empresarial s'ha celebrat per primer cop a Can Negre, amb motiu de la celebració de l'Any Jujol140.

L'acte, celebrat el 28 de novembre, també ha servit per reconèixer les persones emprenedores que enguany han creat empreses amb el suport del servei d'assessorament de Promodespí.

El Centre Jujol-Can Negre ha acollit la novena edició del Fòrum Empresarial, un espai de trobada, reflexió i reconeixement per a les empreses de la ciutat.

Enguany, la conferència del Fòrum ha estat protagonitzada per Vanessa Robles, mànager de Comunicació i Marca a Privalia, que anteriorment va ser directora de Comunicació i Màrqueting per a la Casa Batlló, i Natàlia Molgó, professora del Màster de Comunicació Corporativa Integral i directora-consultora de marca de Branward, que han explicat les claus perque les pimes facin una bona gestió de la seva marca.

Natàlia Molgó ha explicat que "la marca és la percepció que es produeix en la ment del consumidor i les marques més exitoses són les que creen un vincle emocional amb el consumidor".

Per la seva banda, Vanessa Robles ha animat els emprenedors a crear valor mitjançant la seva marca i ha apuntat "la importància de tenir mentalitat d'ecosistema i establir relacions amb el territori on l'empresa està ubicada per tal de créixer tots junts".

El Fòrum Empresarial també ha servit per entregar diplomes de reconeixement a l'esperit emprenedor a les empreses creades aquest any amb el suport del servei d'assessorament de Promodespí.

En total, enguany s'han endegat 19 iniciatives empresarials. Les empreses creades pertanyen a un ampli ventall d'activitats: consultoria d'empreses saludables, planificador de cerimònies, estudis de mercat i consultoria, outosourcing tecnològic, terapeuta massatgista i formació en teràpies, consultoria tecnològica, tallers socioeducatius a través d'arts visuals, consultoria en tecnologies de la informació i digitalització.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha entregat el reconeixement als emprenedors i ha fet la cloenda de l'acte. Poveda ha destacat la filosofia de l'Ajuntament de "donar servei al teixit empresarial local" i ha explicat que Sant Joan Despí és una ciutat en transformació que està atraient nova activitat econòmica, com ara la propera arribada de la companyia Indra amb més d'un miler de treballadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article