Presentada la campanya comercial de Nadal conjunta entre Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern

Economia.

Sant Joan Despí, Sant Feliu i Sant Just repeteixen experiència intermunicipal per potenciar el comerç de proximitat.
Sant Joan Despí, Sant Feliu i Sant Just repeteixen experiència intermunicipal per potenciar el comerç de proximitat.

Sant Joan Despí ha celebrat una nova edició del Fòrum de Comerç, que enguany ha tingut lloc a la Torre de la Creu, en commemoració de l'Any Jujol140.

L'acte ha servit per analitzar l'impacte de la digitalització en el comerç i els nous paradigmes en les formes de comprar productes i serveis per part dels consumidors.

El director de la Unitat de Màrqueting Comercial d'EADA, Martín Vivancos, ha estat el protagonista de la ponència del Fòrum de Comerç 2018. Sota el títol 'Transformació & Retail.

Més enllà del digital', Vivancos ha parlat de l'omnicanalitat del consumidor actual i ha explicat que un dels grans reptes de l'actualitat és "l'aplicació de les noves tecnologies al petit comerç".

Actualment, el comerç electrònic encara representa una petita part del total de facturació del sector comercial, segons Vivancos, que ha apuntat que, a banda de conèixer els nous models de públic i les seves motivacions, una de les claus del petit comerç és adaptar-se als nous hàbits previs a fer una compra, com ara l'ús dels dispositius mòbils per buscar informació d'establiments, preus i opinions d'altres consumidors.

Durant el Fòrum de Comerç de Sant Joan Despí s'ha presentat la campanya comercial de Nadal, que es fa conjuntament amb els municipis veïns de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Just Desvern, i s'han entregat els reconeixements a les persones emprenedores que han endegat la seva activitat comercial enguany passant pel servei d'atenció i suport a l'emprenedoria de l'Ajuntament.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha estat l'encarregat d'entregar aquests reconeixements i de fer la cloenda del fòrum. Poveda ha manifestat que per competir amb els grans centres comercials, l'aposta de Sant Joan Despí és "construir la millor ciutat possible, el més amable possible, perquè la gent passegi i estigui al carrer, perquè sense un bon espai públic no serà possible el funcionament d'un comerç urbà de qualitat".

"Si l'administració i el comerç anem de la mà, superarem els reptes i tindrem un comerç viu", ha apuntat l'alcalde, que ha agraït la feina de les persones que treballen per oferir un comerç local de proximitat de qualitat a la ciutadania de Sant Joan Despí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article