Perfect Training amb seu a Molins de Rei consolida el seu creixement entrant a formar part de Control Group

Economia.

Una imatge desprès de la signatura que segellava l’ acord.
Una imatge desprès de la signatura que segellava l’ acord.

Control Group, empresa especialitzada en la distribució de programari de gestió i sistemes d'impressió i informàtics, ha anunciat una nova incorporació al seu grup empresarial que li permet seguir amb la direcció de creixement que ha obtingut durant els últims anys.

En aquesta ocasió, l'empresa adquirida és Perfect Training, partner de la divisió de Sage SP durant els últims 20 anys, amb seu a Molins de Rei (Baix Llobregat) i que disposa d'una àmplia experiència en la consultoria tecnològica de petites empreses.

Segons Xavier Angulo, gerent de Perfect Training, aquesta "és una oportunitat magnífica per impulsar el creixement conjunt de les dues companyies i poder ampliar l'oferta de productes i serveis que estaven oferint actualment als seus clients".

A més, ha destacat que "gràcies a aquesta incorporació podran disposar d'una major estructura que segur millorarà la satisfacció de la seva cartera actual de clients".

L'objectiu de la companyia per al pròxim curs és seguir amb la tendència de creixement obtinguda durant els últims anys i augmentar la seva presència en tota la península per mantenir-se com el partner de major facturació de Sage en l'àmbit nacional.

El seu conseller delegat, Josep Obiols, s'ha mostrat molt il•lusionat amb aquesta nova incorporació al grup i ha assegurat que "l'experiència de Perfect Training en la petita empresa serà clau per poder oferir un millor servei i créixer en aquest segment de mercat".

Actualment l'empresa Control Group, amb seu a Sant Fruitós de Bages (Bages), disposa d'una plantilla de més de 120 persones, amb una facturació superior a 20 milions d'euros i té com a objectiu oferir un servei de qualitat complet a empreses i despatxos professionals, mitjançant solucions que s'agrupen sota quatre àrees de negoci: informàtica, ofimàtica, mobiliari i material d'oficina.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article