El programa Fem Salut Olesa! es consolida amb més de 1600 participants

Salut.

El programa de sortides es reprendrà a mitjans de setembre, per participar-hi no cal inscripció prèvia.
El programa de sortides es reprendrà a mitjans de setembre, per participar-hi no cal inscripció prèvia.

La mitjana d’assistència a cada sortida ha estat de 25 persones i s’han acumulat fins a 500 km de recorregut durant tot el curs, segons ha destacat el coordinador de les sortides, Joan Soler.

El projecte “Fem Salut, Olesa!” té com a objectius promoure l’activitat física en l’entorn urbà i natural del municipi, així com transformar l’espai públic per fer-lo més saludable i accessible i valorar l’efecte en salut de les persones que practiquen activitat física regular.

També pretén promoure els hàbits saludables en les diferents etapes del cicle vital, en l’entorn escolar i comunitari. Precisament, la Generalitat de Catalunya va atorgar el passat mes de novembre el premi PAAS a l’àmbit comunitari al projecte “Fem Salut, Olesa!.

Els premis PAAS tenen com a objectiu identificar, reconèixer i difondre els projectes o iniciatives que millor han contribuït a assolir els objectius del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable.

Una de les activitats més destacades del programa Fem Salut, Olesa! són les sortides setmanals, que segueixen el calendari del curs escolar, des de mitjans de setembre i fins a finals de juny.

El coordinador de les sortides, Joan Soler, ha valorat molt positivament l’assistència a aquestes sortides, una setantena en total, i en les quals hi ha participat un total de 1.614 persones, amb una mitjana d’uns 25 participants per sortida.

Aquesta edició, el recorregut acumulat de les caminades ha arribat a uns 500 km, els recorreguts s’han anat adaptant a diferents necessitats pel que fa a distància, nivell de dificultat i fins i tot l’època de l’any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article