Les precaucions pel Coronavirus fan anul•lar les visites programades de l’ AMB als espais que gestiona al Baix Llobregat

Societat., Salut.

La suspensió de visites es mantindrà mentre duri el període de risc de contagi.
La suspensió de visites es mantindrà mentre duri el període de risc de contagi.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, com a mesura preventiva davant del virus COVID-19, i dins de les accions del pla de continuïtat del servei, l’AMB ha decidit cancel•lar les visites guiades que programa regularment a les instal•lacions de tractament de residus i del cicle de l’aigua.

Les visites anul•lades, orientades tant a públic escolar com adult, estan coordinades en gran mesura pel programa d’educació ambiental de l’AMB Compartim un Futur, tot i que les instal•lacions tampoc no rebran visites grupals de caràcter professional o institucional fins a nou avís.

Aquestes plantes són elements clau per al bon funcionament dels serveis metropolitans de tractament en aigua i residus, i l’AMB té l’obligació de preservar-les, així com protegir els seus treballadors, a fi d’evitar qualsevol risc.

Les activitats programades per l’AMB dins les aules dels centres escolars no es veuen afectades per aquesta mesura preventiva, i es mantenen segons el calendari previst.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article