La Unitat Militar d’ Emergència actua a Pallejà i Viladecans per fer tasques de neteja Gavà també demana el seu recolzament

Salut.

Pallejà: El servei més demanat és de les desinfeccions en les residències de gent gran.
Pallejà: El servei més demanat és de les desinfeccions en les residències de gent gran.

Després de la carta formal de l'Alcaldessa a la Delegación del Gobierno i de les converses amb la Generalitat, aquestes institucions havien confirmat a l'Alcaldessa, Ascensión Ratia, que es desinfectarien interiorment totes les residències del poble.

Dimecres començaven amb la residència Verge de la Mercè, així mateix, es començaven a fer tests de coronavirus seguint criteri mèdic i es repartia més material de protecció.

Els objectius acordats amb l’Ajuntament de Viladecans han estat el Centre Sociosanitari Frederica Montseny i les dues residències per a la Gent Gran que han sol•licitat aquest servei, els equips municipals de la neteja continuaran fent tasques de desinfecció a la via pública.

Els equips municipals estan formats per dos furgons hidronetejadors i dues màquines escombradores amb pèrtigues de polvorització, els quatre equips estan utilitzant una dissolució d’hipoclorit sòdic al 0,1% de concentració.

Els principals àmbits d’actuació són la neteja de contenidors de residus municipals a la via pública i els voltants dels equipaments més utilitzats, sanitaris, comercials, policials i administratius.

En aquest context, l’Ajuntament de Gavà també ha sol•licitat l’actuació de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per dur a terme tasques de desinfecció a les residències de gent gran del municipi i reforçar el conjunt d’accions per fer front a l’emergència sanitària.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article