Habilitat a Sant Joan Despí un circuit per garantir la medicació a persones vulnerables durant la crisi del coronavirus

Societat., Salut.

Els centres d'atenció primària, la Creu Roja i les farmàcies es coordinen per fer arribar la medicació a les llars.
Els centres d'atenció primària, la Creu Roja i les farmàcies es coordinen per fer arribar la medicació a les llars.

L'Ajuntament, en col•laboració amb els centres d'atenció primària, la Creu Roja i totes les farmàcies de la ciutat, ha elaborat un circuit per tal de garantir la medicació de les persones més vulnerables durant el confinament per la crisi sanitària de la COVID-19, amb la qual cosa s'evita que hagin de sortir de casa per anar a la farmàcia.

Aquest circuit permet que les persones més vulnerables puguin rebre a domicili els medicaments que requereixen, mitjançant la coordinació dels centres d'atenció primària, de la Creu Roja i de les farmàcies.

La Creu Roja és l'encarregada de recollir els productes a les farmàcies i de dur-los a casa de les persones més vulnerables, mitjançant un protocol de seguretat i higiene. D'aquesta forma, s'eviten els desplaçaments de les persones amb més vulnerabilitat, que han de restar a casa durant el confinament.

L'habilitació d'aquest circuit respon a una de les necessitats detectades per l'Ajuntament de Sant Joan Despí en el marc del seguiment que realitza a les persones en situació de vulnerabilitat, per vetllar que tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques i pal•liar situacions de risc com a conseqüència del confinament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article