La Generalitat comença a repartir a les residències els seus 4,6 milions d’ equipaments per prevenció de la Covid 19

Salut.

L’ordre de centralització de compra de material del Govern de l’Estat no ha funcionat i ha fet perdre gairebé una setmana de temps.
L’ordre de centralització de compra de material del Govern de l’Estat no ha funcionat i ha fet perdre gairebé una setmana de temps.

Aquest cap de setmana el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha començat a distribuir una primera part de la segona comanda que ha fet a la Xina per proveir les residències de material de prevenció per als i les professionals.

Es tracta d’una compra de material cinc vegades més gran que la primera, concretament de 5 milions d’euros, que va arribant per parts i que es va repartint tan bon punt arriba al centre de distribució del Departament per no deixar d’abastir les residències.

I aquestes esperen rebre durant aquesta setmana la resta de material de la comanda per proveir de manera constant els centres residencials.

La compra que ha fet el Departament específicament per a centres residencials per un valor de 5 milions d’euros suposa 4.388.000 elements de protecció.

Es tracta, concretament, de 450.000 mascaretes FFP2, 900.000 mascaretes quirúrgiques, 55.000 bates impermeables, 275.000 bates d’un sol ús, 2.700.000 guants i 8.000 ulleres.

Des del 29 de març fins avui el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ja ha repartit a les residències 768.000 elements de protecció de contagi de la Covid-19 per als i les professionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article