Pla de xoc de mesures a Esparreguera d’ 1.1MEUR per fer front als efectes de la Covid-19

Política.

Una imatge del ple virtual.
Una imatge del ple virtual.

Ho va fer a través de dues modificacions de crèdit: una per valor de 179.000 euros, convalidada per unanimitat; i una altra de 939.000 euros aprovada amb el suport de PSC, EC, E2031, JxE i Ciutadans, el vot contrari de la CUP, i les abstencions d’ERC i el regidor no adscrit.

Durant la sessió també es va acordar per unanimitat la convalidació d’una modificació de crèdit per valor de 139.000 euros amb càrrec al romanent de tresoreria destinada a reforça els serveis socials municipals.

Així mateix, es va aprovar, entre d’altres punts, la darrera pròrroga del contracte municipal de recollida i transport de residus, la modificació del preu públic de les escoles bressol municipals i l’aprovació inicial del projecte d’ampliació del pavelló poliesportiu municipal El Castell.

El ple ordinari del mes de maig, que es va celebrar de manera telemàtica, va aprovar la disposició d’1,1 milions euros per aplicar la primera fase del pla de xoc de mesures per fer front als efectes de la Covid-19.

Els objectius del pla són donar resposta a la ciutadania en situació de major vulnerabilitat davant de la Covid-19, garantir el funcionament de l’Ajuntament adaptant-ne la gestió al nou context digital, adequar els equipaments i les instal•lacions municipals a la nova realitat, i establir mesures de contenció per evitar la propagació del virus en espais públics i equipaments municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article