La majestuosa Cripta de Gaudí de la Colònia Güell reobrirà el dissabte 4 de juliol

Cultura.

La cripta és sens dubte un estímul per fer turisme al Baix Llobregat.
La cripta és sens dubte un estímul per fer turisme al Baix Llobregat.

Aquesta reobertura es farà en diferents fases, en un primer moment, la Cripta estarà oberta dissabtes i diumenges de 10 a 15h.

Per contra, el centre d’interpretació que acull l’exposició permanent de la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí, en aquest primer moment romandrà tancat, només estarà obert per a l’acollida de les persones visitants, la venda d’entrades i la botiga.

Per promoure aquesta nova obertura, a totes les persones que durant els mesos de juny i juliol comprin la seva entrada a la pàgina web (http://gaudicoloniaguell.org/ca/) obtindran un descompte del 50% del seu preu i podran fer ús de la mateixa fins al pròxim 31 de desembre de 2020.

A mesura que es vagi ampliant l’horari d’obertura, així com la possibilitat de visitar l’exposició permanent s’anirà informant mitjançant les diferents xarxes socials i la pàgina web.

El Consorci de la Colònia Güell està format per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, tots ells copropietaris de la Cripta de la Colònia Güell, més l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article